Mozkovar 2009

Druhý ročník Mozkovaru proběhl v něděli 18. října 2009. Start byl před Kongresovým centrem a trasa vedla přes Vyšehrad a Albertov do obchodní akademie v Resslově ulici. Počasí bylo deštivé, a tak přišla vhod zastávka v tropické sekci skleníku botanické zahrady na stanovišti číslo 7. Hlavním rysem tohoto ročníku byly velké rozdíly ve výkonu startovního pole, zvláště vítězný tým v kategorii starších byl občas rychlejší než organizátoři. Hry se zúčastnilo 48 hráčů ve 14 týmech. Vítězným týmem v kategorii mladších se stal tým Die Kryptografieren, v kategorii starších pak šifrovačkami již protřelý tým voy-a-ger. Oběma týmům gratulujeme k vítězství, ale uznání patří i týmům na dalších místech, které často podaly rovněž výborné výkony.

Můžete si prohlédnout výsledkovou listinu, a také jednotlivé šifry a jejich řešení. Fotky ze hry jsou ve fotogalerii 37. PS Pplk. Vally.

Poděkování

Omluva

Postherní web ročníku 2009 se nám nějak nepodařilo dát dohromady, z valné části vznikl až po roce před dalším Mozkovarem. Dodatečně se omlouváme a budeme se snažit to v budoucnu neopakovat.

Díky moc, Majda a Vláďa